MES  |  Consultoria  { Resolució de Conflictes }0
0
00
Conflictes d'empresa

GESTIó DE CONFLICTES

 

 La seva empresa té conflictes entre el personal? Entre els diferents departaments? O entre el personal i els clients?

 Vol resoldre’ls?

 A MES-Consultoria, experta en “Resolució de conflictes”, proporcionem a l’empresari les claus per aconseguir una bona comunicació i per afavorir les relacions amb el personal de l’empresa.

 “El conflicte negatiu és inversament proporcional a la quantitat i qualitat de producció d’una organització”. Avui en dia no ens podem permetre aquest tipus de conflictes.

 A MES-Consultoria apliquem els mecanismes GAC (gestió alternativa de conflictes) que suposen una disminució important del cost, econòmic i emocional, respecte al tractament tradicional de resolució de conflictes a les empreses (acomiadaments, plets, fuga de cervells…).

 Les sessions de mediació per arribar a acords consensuats, per millorar la comunicació; les converses amb l’organització; la pedagogia i les propostes de canvis específics, és el tractament que a curt i a llarg termini ens ofereix transformació i millora de les relacions. El canvi permet un clima de seguretat i cordialitat. En el futur sorgiran nous conflictes, però es tindran le eines per generar actituds que permetran tractar-los positivament.

MES CONSULTORIA

La solució definitiva als seus conflictes d’empresa

Demani pressupost sense compromís

www.consultoriaconflictes.es – Tel. 636 55 77 44www.consultoriaconflictes.es    mespina16810@gmail.com
UA-26522508